Aktualności 2018

Warsztaty Bachata day 16.06.2018

Mamy ogromną przyjemność zaprosić wszystkich chętnych Bachateros na kolejne WARSZTATY Z BACHATY(poziom Open), które poprowadzą Jacek Walkowiak i Aneta Ostrówka.

MIEJSCE WARSZTATÓW: KLUB EVEREST FITNESS ZIELONA GÓRA UL. WROCŁAWSKA 17

TERMIN: SOBOTA 16.06.2018 R.

 

Plan Warsztatów: godz. 15.00 – 17.30 - 3x 45 min. + (practice)

Koszt warsztatów: dla par 55,00 zł/os. (płatne w terminie do 12.06.2018r.). Dla osób zgłaszających się po terminie cena wzrasta do 65,00 zł/os. Opłaty można dokonać przelewem na konto: I PKO BP S.A. O/Zielona Góra 41 1020 5402 0000 0802 0023 7453 lub u Jacka i Anety.

Zapisy i więcej informacji:

Jacek Walkowiak tel.601 987 018, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Aneta Ostrówka tel.507 079 838, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

 

bachata2018b

Warsztaty tanga w Sulechowie

Mam ogromną przyjemność zaprosić wszystkich Tangueros na Warsztaty Tanga Argentyńskiego, z MARYNĄ ROMANIUK na których głównym tematem będzie doskonalenie Boleo oraz Volcada.

Miejsce Warsztatów: Sulechowska siedziba Studia Tańca S-P nr 2 ul. 1-go Maja 7

Termin: niedziela 10.06.2018r.

 

Plan Warsztatów:

godz. 11.00 – 12.30 technika dla Pań

godz. 12.30 – 12.45 przerwa

 

godz. 12.45 – 14.15 blok I

godz. 14.15 – 14.30 przerwa

godz. 14.30 – 15.45 blok II

godz. 15.45 – 16.30 Practice

 

Terminy zgłoszenia i płatności za warsztaty taneczne:

Koszt warsztatów: 55,00 zł/os. (płatne w terminie do 05.06.2018r.). Dla osób zgłaszających się po terminie cena wzrasta do 65,00 zł/os. Technika dla pań 30,00 zł/os. Zapisy i więcej informacji: telefonicznie, sms-em, e-mailem do (05.06.2018r. wtorek)

Opłaty można dokonać przelewem na konto Studio Tańca. I PKO BP S.A. O/Zielona Góra nr 41 1020 5402 0000 0802 0023 7453

tango2018b


Warsztaty Bachata day 15.04.2018

bachata3d

Mamy ogromną przyjemność zaprosić wszystkich chętnych Bachateros na kolejne WARSZTATY BACHATA DAY (poziom podstawowy i średniozaawansowany), które poprowadzą Jacek Walkowiak i Aneta Ostrówka.

MIEJSCE WARSZTATÓW: SULECHOWSKA SIEDZIBA STUDIA TAŃCA GIMNAZJUM – SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 UL. 1-GO MAJA 7 66-100 SULECHÓW

TERMIN: NIEDZIELA 15.04.2018

Plan Warsztatów:
godz. 10.00 – 12.15 - blok I - 3x 45 min. /poziom podstawowy dla par początkujących/
godz. 12.30 – 14.45 - blok II – 3x 45 min. /poziom średniozaawansowany/

Koszt warsztatów: dla par początkujących i średniozaawansowanych 45,00 zł/os. (płatne w terminie do 09.04.2018r.). Cena specjalna za II bloki – 80,00 zł/os. Dla osób zgłaszających się po terminie cena wzrasta do 55,00/90,00 zł/os. Opłaty można dokonać przelewem na konto bankowe Studia lub u Jacka i Anety w tytule proszę określić poziom zaawansowania.

Zapisy i więcej informacji:
Jacek Walkowiak tel. 601 987 018, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Aneta Ostrówka tel. 507 079 838, e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Bal karnawałowy 2018

Bal Karnawałowy 2018

 

Serdecznie zapraszamy na Party pod hasłem Bal Karnawałowy w rytmach Walca, Tanga, Cha Cha Cha, Rumby, Salsy, Bachaty, Disco Fox, który odbędzie się 10 lutego 2018r. (sobota) godz. 19:00-03:00 w kawiarni Delicjusz w Sulechowie.

Zapewniamy profesjonalną oprawę muzyczną, animacje taneczne, zabawy integracyjne, miłą atmosferę i dobrą kuchnię. Nad sprawnym przebiegiem imprezy czuwać będzie Jacek Walkowiak.

Ty tylko zbierz ze sobą dobry humor i dużo pozytywnej energii.

Opłata za uczestnictwo to 85,00zł. od osoby do dnia 01.02.2018r..

Zgłoszenia i zaliczka w kwocie 50,00 zł. u Jacka do czwartku 19.01.2018r.

 


Proponowane Menu Danie Główne:

- steki wieprzowe pod płaszczykiem z rumienionej cebulki, sakiewki ze schabu faszerowane żółtym serem i borowikami, szaszłyczki drobiowe, ziemniaczki w koperku, zestaw 3 surówek, sos pieczeniowy

Przystawki na zimno:

-sałatka Capresse, jajko w szynce na sałatce jarzynowej, tymbaliki z kurczaka, schabiki po warszawsku, sałatka z tuńczykiem serwowana w cieście francuskim z czarnym kawiorem

Późna kolacja około godz. 24:00:

- gulaszowa po węgiersku, pomidorki pieczone po meksukańsku

Napoje:

- kawa, herbata, woda.